Reserveren

  1. Home
  2. Reserveren

Het huren van een E-Chopper of E-FatBike is heel eenvoudig via onderstaand reserveringsformulier. Vul je contactgegevens in, geef het aantal E-Choppers en E-FatBikes op, kies je datum en tijdslot (3 of 6 uur) en betaal via iDeal. Je bent klaar om het Groene Hart te verkennen!

Tip: Speciaal voor de innerlijke mens hebben we voor onderweg fijne arrangementen met verse streekproducten. Bekijk hier de Starter, (luxe) Lunch, Picknick of de Borrelpakketten en boek deze eenvoudig bij zodra je je reservering plaatst!

Tip: Je kan dus zowel ’s ochtends, in de middag als ’s avonds op pad. Gaan jullie voor een avondrit, boek dan vanaf 18.00 uur, dan ben je om 21.00 uur weer terug.

Heb je een vraag, wil je graag een arrangement op maat of wil je vandaag nog op pad?
Neem dan contact met ons op via info@e-choppergouda.nl of bel naar +31 (0)182 – 232 037.

Let op:

  • Voor het besturen van een E-Chopper ben je verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.
  • Voor de E-Fatbike geldt een minimumleeftijd van 14 jaar en is geen rijbewijs nodig.
  • We bieden 2 speciale E-Choppers aan, waarbij het is toegestaan met een kind achterop te rijden. Op de overige voertuigen is het niet toegestaan om met meer dan 1 persoon te rijden vanwege de wettelijke product registratie.

Indien bij E-Chopper Gouda niet meer voldoende voorraad meer is, of je liever ergens anders op wilt stappen. Kijk dan bij onze partners:

  • Restaurant ’t Vaantje, Reeuwijk; reserveer hier
  • Restaurant De Landerij, Waddinxveen; reserveer hier
  • City Hotel Best Western Gouda; reserveer hier

Maatregelen tijdens Corona
E-Chopper Gouda volgt de richtlijnen van RIVM.
1. Verhuur alleen volgens reservering of telefonische afspraak. Onaangekondigd bezoek op onze locatie is helaas niet mogelijk.
2. Afhalen op van tevoren afgesproken tijdstip om te voorkomen dat je in contact komt met andere huurders.
3. Betalingen uitsluitend vooraf via het reserveringssysteem.
4. Houdt minimaal 1,5 meter afstand bij het afhalen en tijdens gebruik van de E-Chopper of E-Fatbike.
5. Het terras van onze partner Kruim is op de landelijk geldende tijden geopend. Dus genieten op het terras tegenover onze verhuurlocatie kan voor of na de rit!

Menu