Gouda Holland Classic | 3 uur (35-50 km)

Deze tocht met gids brengt je langs het beste dat Gouda te bieden heeft: kaas, molens en water!  We beginnen onze tour in de historische binnenstad van Gouda met haar mooie grachten, bruggetjes en molens. Samen met onze gids rijd je de polder in langs de kronkelige Vlist met zijn knotwilgen en schilderachtige landweggetjes. Wist je dat dit land in oorlogstijd onder water werd gezet in de tijd van de Oude Hollandse Waterlinie? Als je zin hebt in echte Goudse boerenkaas stoppen we zeker even bij een Kaasboerderij! Ook doorkruisen we de Reeuwijkse Plassen: ooit was dit een gebied waar turf gewonnen werd, maar nu vind je hier adembenemend natuurschoon en geniet je van de enorme diversiteit aan watervogels.

Gouda – Kinderdijk  | 6 uur (ca 55 km)

Gouda- Vlist – Schoonhoven – Kinderdijk Tijdens deze prachtige tour met gids van ongeveer 60 kilometer geniet je van de mooiste uitzichten op het Hollandse platteland! Vanuit Gouda rijden we via idyllische polderweggetjes naar de zilverstad Schoonhoven. De e-chopper brengt je zelfs het water over, weliswaar met de pont, maar toch! De 19 molens van Kinderdijk, gelegen in de Alblasserwaard, zijn het hoogtepunt van deze route.  Samen met onze gids bewonderen we ze van dichtbij. Wist je dat ze sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst staan? Onderweg stoppen we natuurlijk bij een picknickplaats of restaurantje! Op onze terugweg rijden we door de schilderachtige Krimpenerwaard, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Reserveer uw gids!
Mail naar info@e-choppergouda.nl en geef je gewenste datum, gewenste route en het aantal personen door. Wij controleren de beschikbaarheid en u ontvangt van ons digitaal de offerte op maat.

Menu